Aanvraagformulier

 

Informatie opvragen

Wilt u informatie en beschikbaarheid opvragen over de locatie en/of diensten van de SSP-HAL, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, om een snelle afhandeling mogelijk te maken.

Algemene informatie

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon:

Straat en huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Telefoonnummer:

Email:

Website:

Informatie evenement

Datum evenement:

Aantal dagen:

Omschrijving en doel:

Informeer over de mogelijkheden van:

TarievenCateringLicht & geluidStylingMarketing & mediaInternet & wifi

 • Volgende evenementen

 • Facebook

  SSP-HAL heeft het bericht van Oer-Classics gedeeld. ...

  GEZOCHT ! Standhouders voor de 1e Oer-Classics beurs ! Voor onderdelen / kleding / reclame borden / miniaturen e.d. alles op motor en brommer gebied van vóór 1980 . Tevens kunnen zich show motoren en brommers melden ( hier zijn prijzen voor beschikbaar ) Alle info is te vinden op www.Oer-Classics.nl DUS INSCHRIJVEN ! Om er een mooie dag van te maken ! M.v.g Team Oer-Classics.

  View on Facebook

  Vandaag gaan van 10:30 tot 16:30 onze deuren weer open voor de laatste dag van het speelparadijs Vakantiepret wintereditie. De kinderen kunnen zich nog even uitleven op de aanwezige attracties voordat ze morgen weer naar school gaan. ...

  View on Facebook

  De afgelopen dagen tijdens Vakantiepret, hebben zich weer honderden kinderen uitstekend vermaakt in ons indoor speelparadijs. Op het horeca terras was het ook weer gezellig druk en kon de dorst gelest en de buikjes gevuld worden.

  De deuren van de SSP-HAL op het DRU Industriepark zijn vandaag, zaterdag en zondag weer geopend van 10:30 tot 16:30 voor de laatste drie dagen van deze editie van Vakantiepret, mis het niet!!! Onze vrijwilligers staan deze dagen ook weer graag voor u klaar.
  ...

  View on Facebook