50th 60th Rock and Roll day

 
10:00

1 juli, 2018

Op 1 juli 2018 is er een benefiet evenement. We gaan terug in de tijd, en wel naar de jaren 50/60 en een klein beetje richting de jaren 70.
Deze dag zal je terug brengen in deze mooie tijden. Hier kun je genieten van classic auto’s , jukeboxen, vintage kleding, vinyl platen en natuurlijk van geweldige Rock And Roll muziek , verzorgd door The Outbond Scallywag Carnival en de Eightball Boppers.

Goede rock and roll muziek is één, maar een mooie rock and roll dans maakt het compleet. Dus pak je rock and roll pakje/ jurkje uit de kast en ga met de voetjes van de vloer. Ook zullen diverse stands je terug brengen en je smaak pupillen laten proeven van deze mooie jaren. Kortom een dag voor de hele familie waar voor iedereen wat te zien of te doen is.
Mocht je geen danser zijn, maar vind je het leuk om naar te kijken, dan zullen er dansers van de dansschool Wensink uit Arnhem je optimaal bedienen.

Met de opbrengsten van deze dag wordt er een landelijke campagne opgezet om onze doelgroep beter te bereiken, door rechtstreeks de patiënten en b.v. revalidatiecentrums te bezoeken en ze de mogelijkheden te vertellen. Zodat onze doelgroep kan genieten van een voorstelling naar keuze. want iedereen moet kunnen genieten van een live optreden.

Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur

Entree: 2 euro (kinderen tot 12 jaar gratis).

Meer informatie: Laat het zieke kind genieten