Kidsfabriek 2017

 
10:00

19 augustus, 2017

Op zaterdag 19 augustus 2017 wordt voor de vijfde keer het gezellige Kinderfestival “Kidsfabriek” georganiseerd!

In de SSP-HAL op het DRU Industriepark in Ulft worden van 10.00 tot 16.00 uur bekende en minder bekende activiteiten voor kinderen aangeboden op het terrein van sport, spel, theater, ambacht, kunst en wetenschap. In de vorm van bijvoorbeeld clinics, workshops of een doorlopend circuit kunnen kinderen meedoen aan allerlei leuke dingen.

Het Kinderfestival “Kidsfabriek” is niet commerciëel van opzet en gratis toegankelijk. Voor verenigingen uit de gemeente Oude IJsselstreek is het een geweldig platform om zich te profileren, zij zijn dan ook gevraagd om mee te werken aan dit bijzondere festijn.

Een groep vrijwilligers werkt hard aan de opzet en het laten slagen van deze dag. Samen wordt er een mooie dag van gemaakt, waarbij schoolkinderen uit de Oude IJsselstreek lekker gaan sporten, dansen en creatief bezig kunnen zijn. Is uw vereniging/organisatie (nog) niet benaderd en wilt u wel meewerken aan het Kinderfestival “Kidsfabriek”? Neem dan contact op met de organisatie en stuur een mail naar kidsfabriek@ssp-hal.nl