Kidsfabriek 2018

 
10:00

25 augustus, 2018

Op zaterdag 25 augustus 2018 wordt voor de zesde keer het gezellige Kinderfestival “Kidsfabriek” gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. Geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Uiteraard ook dit jaar weer gratis toegankelijk voor alle kids en papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Met hulp van veel verenigingen  en organisaties worden weer allerlei leuke activiteiten (o.a. sport, spel, knutselen  maar ook de mondhygiëniste is weer aanwezig)  aangeboden en hebben de kids een leuke dag.

Het Kinderfestival “Kidsfabriek” is niet commerciëel van opzet en gratis toegankelijk. Voor verenigingen uit de gemeente Oude IJsselstreek is het een geweldig platform om zich te profileren, zij zijn dan ook gevraagd om mee te werken aan dit bijzondere festijn.

Een groep vrijwilligers werkt hard aan de opzet en het laten slagen van deze dag. Samen wordt er een mooie dag van gemaakt, waarbij schoolkinderen uit de Oude IJsselstreek lekker gaan sporten, dansen en creatief bezig kunnen zijn. Is uw vereniging/organisatie (nog) niet benaderd en wilt u wel meewerken aan het Kinderfestival “Kidsfabriek”? Neem dan contact op met de organisatie en stuur een mail naar

Kidsfabriek 2018