Organisatie

 

De organisatie

De SSP-HAL wordt gevormd door de voormalige koepeloven en de SSP-assemblagehal van het voormalige bedrijf DRU Verwarming BV. De hal, gelegen op het DRU Industriepark te Ulft, heeft een nostalgische industriële uitstraling en biedt met haar vloeroppervlakte van 5.500 m2 plaats aan congressen, beurzen en andere middelgrote en grote evenementen. Eigenaar is de gemeente Oude IJsselstreek.

De Stichting SSP-HAL stelt zich ten doel de SSP-HAL te beheren, te onderhouden, te renoveren en als evenementenhal te exploiteren. Zij richt zich daarbij op het behouden en verbeteren van de SSP-HAL als industrieel erfgoed. De visie is erop gericht de gemeenschap zoveel mogelijk te betrekken bij de verdere ontwikkeling van de hal. Daarnaast stelt de stichting zich ten doel dat het gebouw steeds meer een regionale functie gaat vervullen als evenementenhal.

De hal wordt voor een groot deel verhuurd voor commerciële activiteiten. Tevens richt de stichting zich op activiteiten die ten gunste van de gemeenschap komen. De exploitatie dient op termijn selfsupporting te zijn. Dit is mogelijk door maximaal gebruik te maken van de capaciteit en het verlenen van daarbij behorende diensten en de verhuur van middelen. De inkomsten komen ten goede aan beheer en organisatie, onderhoud en renovatie van het monumentale complex.

De Stichting SSP-HAL is een vrijwilligersorganisatie die enerzijds bestaat uit een organisatie-onderdeel en anderzijds het bestuur. Het bestuur heeft een controlerende, sturende en adviserende rol met betrekking tot de organisatie. Deze is opgedeeld in meerdere werkgroepen die zoveel mogelijk aangestuurd worden door vrijwilligers met een professionele achtergrond. Zij maken hoofdzakelijk gebruik van vrijwillige medewerkers en zullen waar nodig mankracht en middelen inhuren. Kwaliteit van het product en een tevreden klant staan hoog in het vaandel.

De focus ligt op samenwerking, innovatie, professioneel werken en het bewaren van industrieel erfgoed. De ambitie is een regionale trekpleister te zijn als het gaat om evenementen, beurzen, exposities en andere activiteiten in de SSP-HAL.

vrijwilligers

 

 • Volgende evenementen

  mei25
  Huntenkunst 2018Aanvang: 10:00
  mei26
  Huntenkunst 2018Aanvang: 10:00
  mei27
  Huntenkunst 2018Aanvang: 10:00
 • Facebook

  4 days ago

  SSP-HAL

  Voorproefje Huntenkunst. Volgend weekend in de SSP-HAL.Alvast een voorproefje voor volgende week. Mis deze unieke kunstmanifestatie niet, #huntenkunst2018 Maak kennis met meer dan 200 kunstenaars en hun werk in de SSP-hal Ulft van vrijdag 25 mei tot en met zondag 27 mei. Volg ons ook op www.instagram.com/huntenkunst/ ...

  View on Facebook

  6 days ago

  SSP-HAL

  🚫Fotografen opgelet!🚫 .
  .
  .
  📌Fotografie Masters 8 september!📌
  .
  .
  .

  Meerdere masterclasses op één dag! 👉Bestel je kaart, lnkd.in/dyJv6pD 👈
  VOL = VOL
  .
  .

  Met een groep gedreven top fotografen organiseren wij een evenement zoals je dat nog niet eerder hebt meegemaakt.
  Maak kennis met diverse disciplines van het fotograferen.
  Drie Masterclasses van ieder 2 uur.
  .
  Tussendoor kun je lezingen en demonstraties volgen. Maak kennis met nieuwe camera's, flitsers, objectieven etc. Er zijn diverse standhouders.
  .
  Beleef deze dag met ons, een lange dag maar vol met uitdagingen.
  .
  Je schrijft je in voor drie Masterclasses met een voorkeur voor de Masters. Wat zij gaan doen is een verassing, maar het wordt top! In ieder geval krijg je één van je voorkeuren toebedeeld.
  .
  De dag is inclusief koffie, thee, lunch en diner.
  FOTOGRAFIEMASTERS 8 SEPTEMBER A.S. ULFT.
  .
  Voor en door fotografen.
  .
  Nog nooit waren zoveel creatieve, enthousiaste en topfotografen op één evenement bij elkaar!
  .
  .
  ...

  View on Facebook